Helyi idő:
Budapest:
Los Angeles:
New York:
Keresés a Hírlapban
Olvasóink figyelmébe
Slideshow image
 
usa Kultúra
2013.04.01


Nagy sikerű “Ki Mit Tud” a Magyar Házban

Ki Mit Tud résztvevők

Március 24-én, vasárnap a Los Angelesi Egyesült Magyar Házban került lebonyolításra a már hagyományos, minden évben megrendezett "Ki Mit Tud" bemutatónak. A rendezvény a tehetséges gyulai gyermekek anyagi támogatását igyekszik elősegíteni. A program atyja Czene Ferenc, a Gyulai Zenei Fesztivál alapítója.

Az idén első ízben csatlakoztam fiatal zongorista növendékemmel a programhoz. Köszönet Neszlényi Pfeiffer Judith zongoraművésznőnek a műsor koordinátorának, aki fölhívta a figyelmet e nemes célú zenei eseményre.

Zongora és hegedű hangjai csendültek fel, harmonika és szájharmonika színesítette a műsort. A klasszikus zene kedvelőinek igazi csemege volt ez a nap. Az előadások színvonala és hangulata olyannyira magával ragadó volt, hogy minden zeneszerető és a magyarság ügyeit szívén viselő honfitársunknak ajánlom, hogy csatlakozzon a rendezvény fenntartásához, ahogy magam is elhatároztam, hogy a továbbiakban aktívan részt veszek a szervezésben, lebonyolításban.
A sikeres zenés délután folytatása  a III. Gyulai Zenei Baráti Találkozó lesz. Ilyen, és hasonló rendezvények tartják életben és viszik előre a Los Angeles-i magyar közösségünk kulturális jövőjét és építik azt a hidat, ami a kontinensek fiataljait összefogják.

Erika N. Snow, zongoratanár

 

A publikálásra szánt cikkeket küldje az editor@amhir.com címre!
Angol és/vagy magyar nyelvű újságírók, szerkesztők jelentkezését várjuk az elektronikus kiadás mellékletéhez. Jelentkezzen az editor@amhir.com címen!
Personality and Handwriting - Graphology
AMHir© 2007-2013